Brainware Brainware
Thomas Sørensen
Content Creator

Jeg er uddannet indenfor markedsføring med en bachelor i digital konceptudvikling med speciale i online markedsføring, tekstforfatning, brugeranalyser og vedligeholdelse/videreudvikling af hjemmesider. Selvom jeg er uddannet indenfor disse fag, har jeg ikke noget i mod at prøve nye ting. 

En af mine mest fremherskende personlige kompetencer er en meget stærk analytisk sans, som jeg kombinerer med en systematisk tilgang til mine arbejdsopgaver. Jeg er loyal og fleksibel, og kan godt lide at sætte mig ind i nye arbejdsområder og problematikker.

Jeg har altid været yderst engageret i mit arbejde og selvstændigt påtaget mig opgaver. Jeg er god til at disponere min egen tid og arbejder godt selvstændigt, men jeg sætter også samarbejdet med kolleger højt. Jeg nyder at sparre med mine kolleger; at hjælpe hinanden som et hold, og bidrage til fælles viden, er af stor værdi for mig.

Jeg er stammer, og min stammen bliver mindre, når jeg begynder at føle tryghed hos mine kolleger. Jeg kommunikerer meget på skrift, da det er lettere for mig. Jeg vil virkelig ønske, at jeg fik chancen for at vise, hvad jeg kan. Det eneste jeg ikke kan, er at varetage et job, hvor jeg skal snakke i telefonen hele dagen.

Både fra min uddannelse og min beskæftigelse har jeg erfaring for, at jeg er god til at bevare overblikket og være produktiv – selv under pres. Jeg ser mig selv som en meget resultatorienteret og fokuseret person. Alt sammen kvaliteter, som jeg kan anvende i en fremtidig stilling.

Se hvilke arbejdsområder, jeg beskæftiger mig med HER

Se min erhvervserfaring HER

Se mit uddannelsesforløb HER

Se mine personlige kompetencer HER