Brainware Brainware

Så er vi med i TV2 Nord

I morgen er det sidste dag, hvor Thomas er ansat hos Eigil. På falderebet lykkedes det at få en aftale med TV2 Nord om at lave et indslag om vores projekt. Indslaget er blevet flyttet til i morgen d. 28.02 kl. 19.30 på TV2 Nord.

I indslaget ser vi hvordan Thomas og Eigil arbejder. Der er både interview med Eigil og Thomas hver for sig. Som I vil bemærke, så stammer Thomas meget i indslaget. Det er sådan, det f.eks. er, når han er til jobsamtale. Det er en situation, hvor han er utryg og nervøs. Det betyder, at han stammer meget, og hvis det f.eks. er til en jobsamtale, så bevirker det, at han ikke får uddybet sine kompetencer. Vi håber, at indslaget i TV2 Nord kan være med til at skabe en bedre forståelse af den situation, som Thomas står i. Vores håb er også, at indslaget kan hjælpe med, at potentielle arbejdsgivere ser opslaget, som kan få gavn af de kompetencer, som Thomas er i besiddelse af. Når Thomas begynder at blive tryg hos sine kolleger, så mindstes hans stammen, og han slapper af i sine omgivelser. Vi håber, I vil være med til at sprede budskabet ved at dele indlægget og selvfølgelig kontakte en af os, hvis I har et godt lead.

Share Post :